top of page

ΠΡΕΣΠΑ, ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΣΟΥ




Η Πρέσπα είναι ένας υδάτινος παράδεισος όπου όλα κυλούν ήρεμα και χαλαρά και αυτό το αισθάνεσαι όπου και αν βρεθείς στα χωριά της. Οι δύο λίμνες της, μεγάλη και μικρή Πρέσπα, περιβάλλονται από επιβλητικά βουνά που φτάνουν τα 2000μ. υψόμετρο!

Θέλοντας να σου αποκαλύψουμε την ομορφιά της φωτογραφίζουμε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα σημεία της. Θα μπούμε σε λίμνες, δάση και βουνά, θα παρακολουθήσουμε από μακριά κορμοράνους και ερωδιούς και θα μας συντροφεύει η μυρωδιά των λουλουδιών της φύσης και τα τραγούδια των πουλιών!

Ακόμα και αυτά τα κλικ δεν μπορούν να αποτυπώσουν την πραγματική ομορφιά αυτού του τόπου γι’ αυτό .. let’s get together !



Επίσκεψη στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου και στα ερείπια της μεγάλης ομώνυμης Βασιλικής χτισμένης τον 10ο αιώνα. Επίσης αποτελεί εδώ και χρόνια το κέντρο των εκδηλώσεων "Πρέσπεια" με σημαντικές συναυλίες.













Ανεβείτε στον λόφο της Κρίνας! Από εκεί ψηλά μπορείτε να δείτε τις αποικίες πελεκάνων και ερωδιών και να απολαύσετε τη θέα της Μικρής Πρέσπας.





Ακολουθήστε το Μονοπάτι Άγιος Γεώργιος-Ντέβας για

ένα μοναδικό πέρασμα ανάμεσα από τα αιωνόβια δάση Αρκεύθων.




Ώρα για βουτιές στις λίμνες!




Ανακάλυψε την ιστορία και τα κρυφά σημεία της Πρέσπας, που μπορείς να δεις μόνο μέσα από βαρκάδες στη μικρή και στην μεγάλη λίμνη.






Βαρνούντας

Πανοραμική θέα ολόκληρης της λίμνης και ιδανικό μέρος για πικ νικ και χαλάρωση!


Αν δεν έχεις επισκεφτεί την Πρέσπα θα λείπει πάντα μια μοναδική εμπειρία από την λίστα σου ..



188 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page