top of page

Μια ιδιαίτερη διαμονή

Διαβάζοντας κάποιος την περιβαλλοντική πολιτική της επιχείρησης μας και ειδικότερα του ξενώνα που διαχειριζόμαστε αυτήν την περίοδο, μπορεί να αντιληφθεί τη βαρύτητα που δίνουμε σε σημαντικές επιμέρους λεπτομέρειες και πως η διαμονή στον χώρο μας είναι μια ξεχωριστή εμπειρία.


Λειτουργώντας με ιδιαίτερο σεβασμό προς την Φύση, την τοπική κουλτούρα και τους επισκέπτες μας, καλλιεργούμε κύκλους θετικής αλληλεπίδρασης μεταξύ των τριών, με απώτερο στόχο δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης, καθολικής εμπειρίας:

Ο επισκέπτης μας να δει, να γευτεί, να ακούσει, να μυρίσει και να νιώσει τον τόπο, τη μαγεία και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, πάντα με γνώμονα την ελάχιστη επιβάρυνση του περιβάλλοντος, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και παράλληλα την ανάδειξη και προώθηση των τοπικών πολιτιστικών και καταναλωτικών προϊόντων. Πρόθεση μας είναι, ολοκληρώνοντας την εμπειρία του κοντά μας, να παίρνει μαζί του σκέψεις και θετικούς προβληματισμούς για μια καλύτερη αλλά και ποιοτικότερη καθημερινότητα.


Στα πλαίσια αυτής της προσέγγισης θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις επιμέρους εφαρμογές πιο συγκεκριμένα:

Για το πρωινό μας επιλέγουμε να ακολουθούμε τη φιλοσοφία του slow food και του zero km food. Χωριάτικες πίτες και ψωμί, φτιαγμένα από τα χεράκια μας, αφεψήματα από τοπικά βότανα και ροφήματα από μυρωδικά, ετοιμάζονται τακτικά στον ξενώνα, ενώ παράλληλα σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς προμηθευόμαστε για το πρωινό τραπέζι, καλούδια, όπως ντόπιο μαλακό τυρί ανεβατό, πρόβειο βούτυρο και σπιτικές μαρμελάδες από φρούτα εποχής.

Για την ατομική περιποίηση των επισκεπτών μας, ετοιμάζουμε υγρό χεριών από πράσινο σαπούνι και τσάι του βουνού, ενώ το σαμπουάν και το αφρόλουτρο είναι Ελληνικής παραγωγής με βάση το μέλι. Επίσης, μέσω τις νέας μας συνεργασίας με την Ecothing, δίνουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες να προμηθευτούν κατά τη διαμονή τους και να δοκιμάσουν επιλεγμένα οικολογικά προϊόντα ατομικής περιποίησης.

Για τον καθαρισμό του ξενώνα επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα καθαριστικά προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Στα πλαίσια του eco living, λειτουργούμε εφαρμόζοντας συστηματικά την ανακύκλωση και επανάκτηση αντικειμένων, αποφεύγοντας τα πλαστικά δοχεία μιας χρήσης τόσο στα καθαριστικά όσο και στα τρόφιμα, αγοράζοντας τα σε μεγάλες συσκευασίες ή χύμα. Παράλληλα διαθέτουμε ειδικούς κάδους προτρέποντας τους επισκέπτες να κάνουν ανακύκλωση και κομποστοποίηση.

Η διαμονή μαζί μας έχει τόσες πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και τόσες εναλλακτικές επιλογές που καμία επίσκεψη σας δεν θα είναι ίδια.

Για να ενημερώνεστε για ότι νεότερο και για τις επιμέρους δράσεις μας ακολουθήστε μας στο facebook & instagram



184 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page